Voorkeursmethode

Maak u lid via de ledenmodule op de website van Tennis Vlaanderen. Deze kan u bereiken via uw dashboard of via onze website op volgende pagina.

Lidgelden 2021

 

Wanneer u een abonnement aanvraagt (voor uzelf en eventuele familieleden) krijgt u onmiddellijk een email van Tennis Vlaanderen met volgende subject “Clubabonnement KTC ISSERA (2029) – aangemaakt”.

Nadat de club uw aanvraag voor abonnement heeft goedgekeurd, wordt er een tweede mail met subject “Clubabonnement KTC ISSERA (2029) – goedgekeurd – betalingsopdracht” gestuurd naar u, de aanvrager. In deze mail zal u een link vinden naar het rekeningrapport waar alle betalingsinformatie op staat: het bankrekeningnummer, het te betalen bedrag en de gestructureerde mededeling.

Wanneer de betaling binnenkomt, wordt deze door de club verwerkt en worden er opnieuw automatisch 2 mails verstuurd:

  • een eerste mail naar de aanvrager met de melding dat het abonnement verwerkt werd;
  • een tweede mail naar elk van de leden die in het abonnement zitten om te melden dat ze (terug) lid zijn van KTC Issera en dientengevolge ook van Tennis Vlaanderen. In die laatste email kan elk lid individueel nog via de beschikbare link wijzigingen doen aan zijn contactgegevens.

Deze mails worden verstuurd door Tennis Vlaanderen. Het zou kunnen dat deze in uw spam of junk folder terechtkomen. Check dus ook regelmatig deze folders wanneer u een mail van Tennis Vlaanderen verwacht.

Elektronisch lid worden lukt niet?

Gebruik dan volgende methode:

Download het inschrijvingsformulier en bezorg het ingevuld terug via email aan secretaris@issera.be of breng het binnen in het clubhuis.

Elektronische aanvragen worden binnen de 48 uur verwerkt, inschrijvingsformulieren die in het clubhuis worden binnengebracht worden binnen maximaal 1 week verwerkt.