Beste leden

 

gezien de beslissing van de Veiligheidsraad van 3 juni kan de horeca, mits te voldoen aan bepaalde voorwaarden, weer open.

Wij hebben de impact van deze voorwaarden op onze clubhuiswerking bestudeerd en hebben een plan uitgewerkt waar we de komende dagen mee aan de slag gaan.  Jullie zullen begrijpen dat er heel wat meer bij komt kijken dan gewoonlijk.  Ook staat de veiligheid van onze leden en vrijwillige baruitbaters voorop.  We denken dat we met jullie hulp in vertrouwen zullen kunnen opengaan op maandag 15 juni.

Uiteraard kan de bar en het clubhuis enkel geopend worden indien er voldoende baruitbaters zijn.  Binnen onze club hebben we het geluk dat we kunnen rekenen op uiterst gemotiveerde leden die graag hun steentje bijdragen.  Maar in deze bizarre tijden kunnen veel van onze vaste baruitbaters het risico niet nemen, waardoor er momenteel een gebrek aan continuïteit is naar baruitbating toe.

Bij deze willen we dan ook een dringende oproep doen voor bijkomende vrijwilligers.  

Ga er niet vanuit dat iemand anders het wel op zich zal nemen, maar stuur zo vlug mogelijk een mail naar Vicky via vrijwilligers@issera.be.  Alle beetjes helpen om deze corona-periode te overbruggen. Onze dank zal groot zijn en het is nog plezant ook.

 

Om het allemaal draaglijk te houden, hebben we eveneens de openingsuren* van de bar lichtjes aangepast.

Vanaf 15 juni is het clubhuis open: Vanaf 1 juli is het clubhuis open:
– op weekdagen van 16 tot 23 uur

– op zaterdag van 11 tot 23 uur

– op zondag van 11 tot 18 uur

– op weekdagen van 11 tot 23 uur

– op zaterdag van 11 tot 23 uur

– op zondag van 11 tot 18 uur

*Deze openingsuren zijn onder voorbehoud dat er zich genoeg bijkomende kandidaten voor de baruitbating melden.

 

Jullie vinden deze nieuwe openingsuren ook terug op de website.