Ons jaarlijkse souper komt er weer aan!

Na een onderbreking door corona, zijn we verheugd om opnieuw ons jaarlijkse souper te kunnen organiseren. Voor de schappelijke prijs van 55 EUR (all-in) geniet je van lekker eten en drank. Inschrijven doe je door te storten op onze bankrekening. Meer info hieronder. Schrijf je dus gauw in en tot dan!

Lees meer

Namiddag van de 2de Jeugd

De eerste keer in juni was de dubbelnamiddag van de 2de Jeugd erg leuk, maar…geen 1 zonder 2! Daarom organiseren we op 16 september opnieuw een namiddag van de 2de Jeugd. Zoals steeds is de namiddag gevuld met leuke dubbels, veel spelplezier en aangenaam gezelschap! Inschrijven doe je in het clubhuis. We wensen jullie alvast…

Lees meer

Kidstoer@Westhoek: Fundays voor de kids

Whoop whoop! Kidstoer@Westhoek wordt opnieuw georganiseerd! Daar hebben onze kids lang moeten opwachten, maar het is eindelijk zover! Schrijf jullie kroost maar in Meer info? Klik op de link hieronder https://www.issera.be/jeugdwerking/kidstoerwesthoek/ (Of ga via het menu naar Competities > Kidstoer@Westhoek)

Lees meer

Namiddag van de 2de Jeugd

Dames & heren, binnenkort is het weer zover… de namiddag van de 2de Jeugd. Een namiddag vol dubbels, spelplezier en aangenaam gezelschap! Inschrijven doe je in het clubhuis. We wensen jullie alvast veel plezier toe!

Lees meer

Nieuwsbericht van voorzitter Guy Louis betreffende de bouw van een indoorhal

Al jaren hebben wij nood aan binneninfrastructuur om onze leden te laten sporten, tennislessen te laten plaatsvinden, enz. Samen met het stadsbestuur hebben we gezocht naar een geschikte locatie en die vonden we op de terreinen van onze eigen club. Terrein 6, bij de leden ook wel bekend als ‘de put’ omwille van de lagere…

Lees meer

PTI gaat binnenkort terug van start!

Onze geliefde PTI clubcompetitie gaat binnenkort weer van start. Na het succes van de voorbije jaren konden we dit jaar niet achterblijven. Hugo en Didier nemen de fakkel van Eddy over en leiden dit jaar de PTI in goede banen. Meer info? Zie hier. Inschrijven doe je via een mailtje naar pti@issera.be   Succes!  

Lees meer