Beste tennisvrienden,

Op een zomerse namiddag op KTC Issera waren drie tenniskoppels deprimerende gesprekken aan het voeren, gezien het einde van het tennisseizoen naderde.

De gedachten dwaalden gelukkig af naar al de gezellige momenten die ze samen beleefden. (Denk maar aan de spaghetti-avond, de paëlla-avond, verrassingstoernooien, maar ook het samenzijn na het tennissen, enz…)

Plots met een donderslag bij heldere hemel, kwamen zij op het lumineuse idee om een feestje te organiseren in de winter.

De link was vlug gemaakt om met oudejaar iets te organiseren. Dan kan er opnieuw geklonken worden op een nieuw fantastisch tennisseizoen! Dat maakt de cirkel van het mooie tennisleven weer rond.

Dat idee kreeg meer en meer vorm, de kogel was door de kerk (gelukkig niemand gewond…)

Bij deze nodigen Ann, Lisselotte, Pierrette, Dicky, Eddy en Patrick jullie uit op ons eerste oudejaarsavonddiner om samen het nieuwe jaar in te zetten en te klinken op een fantastisch nieuw tennisseizoen en dit tegen slechts 50€ per persoon all-in.

Uiteindelijk hebben we gekozen om het feest te laten doorgaan in het dorpshuis ‘de oude schole’, Ramskapellestraat 86 te 8620 Ramskapelle.

jullie kunnen deze happening life meemaken via overschrijving op rekeningnummer BE61 7310 3416 7617 van Swennen Benedikt en je bevestiging van het aantal personen te mailen naar benediktswennen@skynet.be en dit tegen ten laatste maandag 15 december 2014.

In bijlage vinden jullie de uitnodiging met alle info.

Het bestuur