Covid-19
Beste leden

jullie lazen wellicht de communicatie van Tennis Vlaanderen eerder vandaag over het verplicht dragen van mondmaskers in alle tennisclubs. Deze maatregel is ingegeven door het stijgend aantal corona besmettingen.

Wij vragen jullie dan ook om deze nieuwe maatregel nauwgezet te respecteren. Iedereen vanaf 12 jaar draagt dus altijd een mondmasker in onze tennisclub. Enkel wanneer je aan het spelen bent of aan een tafel zit om iets te drinken mag je je mondmasker afdoen. Een kleine inspanning dus, maar één die ons toelaat verder te genieten van een partijtje tennis.

Om de kans op besmettingen te beperken hadden we al beslist de douches terug te sluiten. De kleedkamers blijven wel open, maar zorg ervoor dat je maximaal met 2 personen tegelijkertijd in de kleedkamers bent. Dank alvast voor jullie medewerking.


Tariquet criteriumtornooi en Ethias Tour
We kijken ook al uit naar onze tornooien die starten op 8 augustus. Om de tornooien veilig te laten doorgaan zijn er een paar aanpassingen om de tornooileiding, de vrijwilligers en alle deelnemers beter te beschermen.

Belangrijk: de tijd die we per wedstrijd voorzien is nu verlengd tot 1u45, waardoor het risico op wachttijden kleiner wordt.  Dat betekent wel dat we minder wedstrijden kunnen spelen, waardoor het maximaal aantal deelnemers beperkt moet worden. Voor de Ethias Tour is het aantal deelnemers beperkt tot 115 en voor het Tariquet criteriumtornooi is dat 400. We zullen het aantal spelers/ploegen per reeks ook beperken tot maximum 32.

Wacht dus niet om in te schrijven om te vermijden dat je uit de boot valt. Doe het vandaag nog!


Spelen met gasten
We hebben recent de nieuwe online betalingsmodule van Tennis Vlaanderen geïmplementeerd. Leden die met gasten reserveren kunnen nu onmiddellijk online betalen. Daardoor kun je nu ook spelen met gasten wanneer het clubhuis gesloten is.

Maar hou er rekening mee dat spelen met gasten en losse verhuur enkel kan tijdens de daluren.  Je kunt vanaf 7 dagen op voorhand reserveren als je met een gast wilt spelen.  Zo geven we voorrang aan de eigen leden.

Indien je toch je reservatie met gast moet annuleren wordt het betaalde bedrag automatisch teruggestort.

Veel speelplezier!

Met sportieve groeten,

Het bestuur