Link PTI 2023 resultaten

Sinds een tijdje is de GDPR (General Data Protection Regulation) in werking getreden. Deze Europese wet geeft de burgers meer zeggenschap over hun gegevens en hun privacy. Dit houdt voor deelnemers aan de PTI concreet in dat jullie je gegevens kunnen laten schrappen als je niet langer wenst deel te nemen aan de PTI. Een mailtje hiertoe volstaat (zie onderaan voor het emailadres). Ten tweede betekent dit ook dat we de lijst met spelers, hun adressen en de behaalde resultaten niet zomaar publiceren op deze pagina.
Je krijgt enkel toegang als je hieronder het wachtwoord inbrengt. Dat wachtwoord wordt aan alle spelers, en uitsluitend aan hen, gecommuniceerd. Dit  paswoord krijgen de deelnemers vlak voor aanvang van de PTI-competitie.

 


Poule Tennis Issera: wat en hoe?

Dit jaar start deze recreatieve competitie op zaterdag 6 mei 2023.

De inschrijvingen zijn inmiddels afgesloten.

Je hebt de keuze om in te schrijven in onderstaande reeksen. Gelieve te beperken tot max. 3 reeksen.

 • Dubbel Heren  tot 10p , tot 30p en tot 60p
 • Dubbel Dames tot 10p , tot 30p en tot 60p
 • Dubbel Gemengd tot 10p , tot 30p, tot 60p en >60p
 • Dubbel Ouder-Kind(<16j)
 • Enkel Heren 1 ( OPEN )
 • Enkel Heren 2 ( tot 20p )
 • Enkel Heren 3 ( tot 5p )
 • Enkel Dames 1 ( OPEN )
 • Enkel Dames 2 ( tot 20p )
 • Enkel Dames 3 ( tot 5p )

Bij een groot aantal inschrijvingen in een bepaalde reeks worden de spelers verdeeld over verschillende poules van max 10 spelers met ongeveer hetzelfde spelniveau. In elke reeks speelt iedere speler een match tegen elk van de andere deelnemers. Voorbeeld: In de reeks enkel heren 1 zijn er 10 spelers ingeschreven. Elke speler speelt tegen de andere 9 spelers en heeft dus 9 matchen!

Nog betreffende de dubbelreeksen: om deze reeksen nog vlotter te laten verlopen en forfaits te vermijden is het toegelaten om steeds 1 speler te vervangen door een andere speler met maximum hetzelfde klassement. De vervanger mag evenwel niet komen uit een team dat in diezelfde reeks speelt!

Zowel in enkel als dubbel wordt er gespeeld naar 2 winnende sets en bij gelijke stand wordt de 3de set vervangen door een matchtiebreak naar 10 punten met 2 punten verschil.


Voor een vlot verloop van deze competitie wordt van de spelers verwacht dat ze zelf de tegenstander contacteren om hun match te plannen.

Voor iedere reeks wordt op vrijwillige basis een meter/peter gevraagd.  Die persoon zal de voortgang van de reeks opvolgen en indien nodig contact opnemen met de spelers om hen erop te wijzen hun matchen tijdig te plannen.   Op die manier wensen wij te voorkomen dat op het einde van het seizoen nog snel een groot aantal matchen moeten gespeeld worden.

Indien u zich geroepen voelt, gelieve dit ons via mail (pti@issera.be) te melden.

De meter/peter zal per poule vermeld worden in de kolom ‘opmerkingen’ van de spelerslijst. 


Jullie moeten zelf de wedstrijden reserveren.   Gelieve in de opmerking steeds te schrijven dat het een PTI-match betreft.

Iedereen kan zich inschrijven.  Jongeren, ouderen, Start 2 Tennissers, competitiespelers, recreatieve spelers…  Het is een uitgelezen kans om eens tegen iemand anders te spelen en andere leden te leren kennen.

Gelieve na de match de score in te vullen op het scoreblad in de bar Todos Locos.

De rangschikking wordt opgemaakt volgens

 1. Gewonnen wedstrijden
 2. Gespeelde wedstrijden
 3. Saldo gewonnen – verloren sets
 4. Saldo gewonnen – verloren games
 5. Onderlinge ontmoeting

De rangschikking is altijd online beschikbaar op deze pagina.

De winnaar van een reeks krijgt een prijs.   Ook de tweede van elke reeks krijgt een beloning als hij/zij een minimum aan aantal matchen heeft gespeeld.

Daar bovenop krijgt iedereen die al zijn matchen heeft gespeeld ook een prijs aangeboden.

Inschrijven kan tot en met 13 mei door te mailen naar PTI@issera.be of bellen naar Didier Lybaert (0475/650755) of Hugo Van Campfort (0496/462728).