Link PTI 2020 resultaten

Sinds een tijdje is de GDPR (General Data Protection Regulation) in werking getreden. Deze Europese wet geeft de burgers meer zeggenschap over hun gegevens en hun privacy. Dit houdt voor deelnemers aan de PTI concreet in dat jullie je gegevens kunnen laten schrappen als je niet langer wenst deel te nemen aan de PTI. Een mailtje hiertoe volstaat (zie onderaan voor het emailadres).
Ten tweede betekent dit ook dat we de lijst met spelers, hun adressen en de behaalde resultaten niet zomaar publiceren op deze pagina.
Je krijgt enkel toegang als je hieronder het wachtwoord inbrengt. Dat wachtwoord wordt aan alle spelers, en uitsluitend aan hen, gecommuniceerd.

 

 

Met dank aan…

Het PTI wordt in 2020 gesponsord door Oh restaurant en Winetime

 

 

 

 

 

Poule Tennis Issera: wat en hoe?

Dit jaar start deze recreatieve competitie op 1 juli.

Je hebt de keuze om in te schrijven in onderstaande reeksen. Gelieve te beperken tot max. 2 reeksen.

 • Dubbel Heren 10p , 30p en 60p
 • Dubbel Dames 10p , 30p en 60p
 • Dubbel Gemengd 10p , 30p, 60p en >60p
 • Enkel Heren 1 ( OPEN )
 • Enkel Heren 2 ( tot 20p )
 • Enkel Heren 3 ( 3 tot 5p )
 • Enkel Dames 1 ( tot 20p )
 • Enkel Dames 2 ( 3 tot 5p )

Bij een groot aantal inschrijvingen in een bepaalde reeks worden de spelers verdeeld over verschillende poules van max 10 spelers met ongeveer hetzelfde spelniveau. In elke reeks speelt iedere speler een match tegen elk van de andere deelnemers. Voorbeeld: In de reeks enkel heren 1 zijn er 10 spelers ingeschreven. Elke speler speelt tegen de andere 9 spelers en heeft dus 9 matchen!

Nog betreffende de dubbelreeksen: om deze reeksen nog vlotter te laten verlopen en forfaits te vermijden is het toegelaten om steeds 1 speler te vervangen door een andere speler met maximum hetzelfde klassement. De vervanger mag wel niet komen uit een team dat in diezelfde reeks speelt!

Er wordt gespeeld naar 2 winnende sets en bij gelijke stand wordt de 3de set vervangen door een matchtiebreak naar 10 punten met 2 punten verschil.

Voor een vlot verloop van deze competitie wordt van de spelers verwacht dat ze zelf de tegenstander contacteren om hun match te plannen.

Voor de wedstrijden die tijdens de daluren gespeeld worden kunnen jullie zelf reserveren.  Op weekdagen, tijdens de piekuren, kunnen wedstrijden aangevat worden om 19 uur en om 20 uur 30.  In de piekuren op zondag kan dit om 10 uur en om 11 uur 30.  Reservaties voor wedstrijden tijdens de piekuren moeten via een mail naar PTI@issera.be gebeuren.

Iedereen kan zich inschrijven.  Jongeren, ouderen, Start 2 Tennissers, competitiespelers, recreatieve spelers…  Het is een uitgelezen kans om eens tegen iemand anders te spelen en andere leden te leren kennen.

Gelieve na de match de score in te vullen op het scoreblad dat uithangt in het clubhuis.

De rangschikking wordt opgemaakt volgens

 1. Gewonnen wedstrijden
 2. Gespeelde wedstrijden
 3. Saldo gewonnen – verloren sets
 4. Saldo gewonnen – verloren games
 5. Onderlinge ontmoeting

De rangschikking is altijd online beschikbaar op deze pagina.

Inschrijven kan door mail naar PTI@issera.be of bel naar Eddy Dewachter 0498/25.12.25