Beste leden

 

We worden geconfronteerd met een ongeziene situatie die geleid heeft tot even ongeziene maatregelen.  Als tennisclub willen wij ons steentje bijdragen en al onze leden met aandrang vragen deze maatregelen te respecteren.  Hoe beter ze gerespecteerd worden, hoe sneller we onze geliefde sport weer kunnen beoefenen.

In tussentijd is het ons nog toegestaan om individueel of met 2 te gaan wandelen, lopen en fietsen.  Maak hiervan gebruik om de conditie op peil te houden en tevens te genieten van de zon.

Het bestuur heeft deze week virtueel samengezeten om de situatie te bespreken.  Het is duidelijk dat Covid-19 nog een hele tijd impact zal hebben op onze (niet-)werking. Hieronder vinden jullie de belangrijkste zaken terug:

  • de opening van de terreinen zal uiteraard niet gebeuren op 28 maart zoals initieel gepland.  Wij wachten hier op de richtlijnen van de overheid en zullen de terreinen openstellen van zodra recreatief sporten weer is toegestaan.  Het goede nieuws is dat de terreinen hun voorjaarsonderhoud al hebben gehad, dus we kunnen snel schakelen wanneer we een go-ahead krijgen.
  • het is ons verboden het clubhuis in deze periode te kuisen.  Ook dat zullen we onmiddellijk opstarten wanneer de toegang weer mogelijk is.  In de praktijk zal dit betekenen dat de opening van het clubhuis wellicht 1 dag na de opening van de terreinen zal gebeuren.  Onze vrijwilligers staan klaar om aan de slag te gaan.
  • de Algemene Vergadering van 18 april wordt uitgesteld.  We zullen deze terug inplannen wanneer dit mogelijk wordt.
  • de winterlessen voor de jeugd die nog moeten ingehaald worden zullen bij opening van de terreinen ingehaald worden.  De jeugdtrainers zullen hiervoor contact opnemen met de betrokken ouders.
  • de formule en planning van de lentelessen laten we afhangen van de evolutie in de komende weken/maanden. Wij zullen hierover communiceren wanneer er meer duidelijkheid is. In afwachting hiervan staan de inschrijvingen voor de lentelessen on hold.
  • wij zijn klaar voor de komende interclubcampagne maar het is momenteel onzeker of deze zal doorgaan of niet. Afwachten dus.

Hou het veilig en zorg goed voor elkaar.

 

Met sportieve groeten,

het bestuur