Start To Tennis (S2T)

Nieuwe reeks lessen gepland.

 

Ben je de laatste 5 jaar geen lid geweest van een tennisclub en ben je minimaal 18 jaar, dan kan je bij KTC Issera START 2 TENNIS volgen. Hierbij krijg je 6 weken lang een les van 1 uur van een gediplomeerd trainer die je de basistechnieken aanleert.

Het inschrijvingsgeld bedraagt slechts 80 EUR en je bent ook automatisch lid (inclusief verzekering) van KTC Issera voor de rest van het seizoen 2019. Gelieve dit bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE66 0017 5516 1143, met vermelding van “uw naam — Start to Tennis 2019”

De eerste lessenreeks is intussen afgewerkt.

De nieuwe lessenreeks start in de week van 22 juli en loopt tot en met de week van 9 september. Gedurende de 2 weken van ons jaarlijks tornooi (weken van 12 en 19 augustus) is er geen les.

We sluiten net als vorig jaar af met een slothappening; noteer vrijdag 27 september alvast in jullie agenda!

 

Inschrijven doe je via dit formulier.

Noot: we behandelen al je gegevens uiteraard vertrouwelijk – je kan altijd vragen om je gegevens te laten schrappen.


Start To Tennis PLUS+ (S2T+)

Heb je vorig jaar Start To Tennis gevolgd, dan biedt KTC Issera je in 2019 nog iets extra aan: Start To Tennis PLUS. Een vervolgcursus, zeg maar. Je krijgt gratis 6 lessen van 1 uur; per groep (dag/tijdstip) zijn er max. 4 deelnemers.

Wij vragen enkel dat je lid blijft in 2019 (zie: http://www.issera.be/word-lid/hoe-lid-worden/ en klik vervolgens op Lidgelden 2019 > Lid worden)

Onze gediplomeerde trainers zullen je tennistechnieken nog verbeteren.

 

De eerste lessenreeks start in de week van 1 april en loopt gedurende 6 opeenvolgende weken. We sluiten af met een slothappening op donderdag 23 mei.

Inschrijven voor Start To Tennis Plus (reeks 1):  de inschrijvingen voor de eerste reeks van S2T+ (startend in de week van 1 april) zijn afgesloten. Alle groepen zijn volzet. 

 

Maar: goed nieuws! We organiseren ook dit jaar een tweede reeks van S2T+ .
Deze tweede reeks start in de week van 22/07, met een slothappening op donderdag 26 september.

Inschrijven kan vanaf nu en doe je hier: inschrijvingsformulier reeks 2
Noot: we behandelen al je gegevens uiteraard vertrouwelijk – je kan altijd vragen om je gegevens te laten schrappen.

 


contactadres: s2t@issera.be

 

Start to tennis