Groepslessen voor volwassenen

 

Onze club biedt groepslessen voor volwassenen aan. Wil je met 2, 3 of 4 samen lessen volgen? Dat kan. Via onderstaand inschrijvingsformulier schrijf je in voor een aantal lessen, specifiek bedoeld voor (half)gevorderden. De prijs is 25 EUR per uur – het bedrag wordt rechtstreeks aan de trainer betaald. Naarmate je met meerdere personen inschrijft daalt de prijs verhoudingsgewijs: als je bijvoorbeeld met 2 inschrijft, dan is de prijs per persoon 12.50 EUR. Niet-leden dienen aan de bar aanvullend 12 EUR te betalen voor de huur van het terrein. Voor leden vervalt dit uiteraard.

We adviseren wel sterk om 2u na mekaar les te nemen om de lessen efficiënt te houden. Daarom geldt trouwens ook een maximum van 4 spelers.

We concentreren ons op de basisslagen: forehand, backhand & service. Mocht de spelersgroep deze zaken vlot oppikken, dan kunnen eventueel ook volley, slice, lob en smash aan de beurt komen.

 

Inschrijven doe je hier: inschrijvingsformulier groepslessen voor volwassenen


Individuele lessen voor volwassenen

 

Je kan ook opteren voor individuele lessen. Deze lessen zijn specifiek bedoeld voor (half)gevorderden. Onze club beschikt over meerdere trainers; afhankelijk van de ervaring van de trainer is de prijs 20 EUR of 30 EUR per uur. Dit bedrag is te vereffenen met de trainer zelf. Niet-leden dienen aan de bar aanvullend 12 EUR te betalen voor de huur van het terrein. Voor leden vervalt dit uiteraard.

Je kan aan de trainer vragen om op bepaalde slagen te focussen (forehand, backhand, service, volley, lob, smash, slice).

 

Inschrijven doe je hier: inschrijvingsformulier individuele lessen voor volwassenen

 


contactadres: s2t@issera.be