BINNENKORT: KLEUTERINSTUIF

Op zaterdag 27 april van 14-15u: alle kleuters zijn van harte welkom om kennis te maken met kleutertennis!

 

 

 

 

 

 

DEELNAME ‘WEEK VAN DE SPORT’ – MEI

De sportdienst van Nieuwpoort organiseert van 6 tot 10 mei de week van de schoolsport. Onze club stelt tijdens deze periode zijn velden ter beschikking. De club huurt een trainer die de leerlingen van het lager onderwijs een tennisinitiatie geeft.

 

TENNISKLINIEK VAN 27-31 MEI

Voor de leerlingen van de lagere scholen uit groot Nieuwpoort wordt er van maandag tot vrijdag door een gediplomeerde tennistrainer een tennisinitiatie gegeven. Dit initiatief wordt voor de zevende maal georganiseerd. De bedoeling is om meer jeugd te laten kennismaken met tennis bij onze club.

 

THE NEWPORT TIMES TROPHY – DUBBELAVOND ZATERDAG 3 AUGUSTUS

KTC Issera  organiseert “The Newport Times Trophy”, de dubbelavond voor de Millennials (geboren tussen 1980 en 2000).  Deze activiteit staat ook open voor niet-leden. Aanwezigheid om 19u30, start om 20u, einde om middernacht.

 

KIDSTOER OP ZATERDAG 10 AUGUSTUS

Tennis spelen is meer dan alleen maar les volgen. KTC Issera organiseert voor de vijfde keer een Kidstoer voor de kleuren blauw, rood, oranje en groen. Gratis voor leden. Voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Aanwezigheid om 13u30.

 

ETHIAS TOUR JEUGDTORNOOI VAN 10 TOT 17 AUGUSTUS

KTC Issera organiseert voor de zesde keer een Ethias tour jeugdtornooi. Dit tornooi start op zaterdag 10 aug. en loopt ten einde op zaterdag 17 aug.

 

FUNDAG VOOR DE JEUGD OP ZATERDAG 7 SEPTEMBER

De jeugdwerking organiseert samen met onze begeleiders en ouders een ganse dag sport en ontspanning op zaterdag 7 september vanaf 10u.