Link PTI 2020 resultaten

Sinds vorig jaar is de GDPR (General Data Protection Regulation) in werking getreden. Deze Europese wet geeft de burgers meer zeggenschap over hun gegevens en hun privacy. Dit houdt voor deelnemers aan de PTI concreet in dat jullie je gegevens kunnen laten schrappen als je niet langer wenst deel te nemen aan de PTI. Een mailtje hiertoe volstaat (zie onderaan voor het emailadres).
Ten tweede betekent dit ook dat we de lijst met spelers, hun adressen en de behaalde resultaten niet zomaar publiceren op deze pagina.
Je krijgt enkel toegang als je hieronder het wachtwoord inbrengt. Dat wachtwoord wordt aan alle spelers, en uitsluitend aan hen, gecommuniceerd.

 

 

Met dank aan…

Het PTI wordt in 2020 opnieuw gesponsord door Brasserie Regina en Winetime

 

 

 

 

Poule Tennis Issera: wat en hoe?

Dit jaar start deze recreatieve competitie op 28 maart en eindigt op zaterdag 3 oktober met de prijsuitreiking.

Je hebt de keuze om in te schrijven in onderstaande reeksen. Gelieve te beperken tot max. 2 dubbelreeksen en 1 enkel.

 • Dubbel Heren 15p , 30p en >30p
 • Dubbel Dames 15p , 30p en >30p
 • Dubbel Gemengd 15p , 30p en >30p
 • Enkel Heren 1 ( OPEN )
 • Enkel Heren 2 ( tot 25p )
 • Enkel Heren 3 ( 3 tot 5p )
 • Enkel Dames 1 ( OPEN )
 • Enkel Dames 2 ( 3 tot 5p )

Bij een groot aantal inschrijvingen in een bepaalde reeks worden de spelers verdeeld over verschillende poules van max 10 spelers.In elke reeks speelt iedere speler een match tegen elk van de andere deelnemers. Voorbeeld: In de reeks enkel heren 1 zijn er 10 spelers ingeschreven. Elke speler speelt tegen de andere 9 spelers en heeft dus 9 matchen!

Invloed van de nieuwe klassementen op de dubbelreeksen: er werd me de vraag gesteld of er dubbelpoules georganiseerd worden met samen 6p of 10p. Zoals jullie zien blijft de laagste dubbelreeks 15 punten. Wegens het groot aantal inschrijvingen in die reeksen is er steeds een poule A en een poule B. Ik stel dan de poules samen met zoveel mogelijk evenwaardige koppels, hetgeen betekent dat de spelers met minder ervaring in poule B terechtkomen.

Nog betreffende de dubbelreeksen: om deze reeksen nog vlotter te laten verlopen en forfaits te vermijden is het toegelaten om steeds 1 speler te vervangen door een andere speler met maximum hetzelfde klassement. De vervanger mag wel niet komen uit een team dat in diezelfde reeks speelt!

Er wordt gespeeld naar 2 winnende sets en bij gelijke stand wordt de 3de set vervangen door een matchtiebreak naar 10 punten met 2 punten verschil.

Voor een vlot verloop van deze competitie wordt van de spelers verwacht dat ze zelf de tegenstander contacteren om hun match te plannen.

Iedereen kan zich inschrijven.  Jongeren, ouderen, Start 2 Tennissers, competitiespelers, recreatieve spelers…  Het is een uitgelezen kans om eens tegen iemand anders te spelen en andere leden te leren kennen.

Gelieve na de match de score in te vullen op het scoreblad dat uithangt in het clubhuis.

De rangschikking wordt opgemaakt volgens

 1. Gewonnen wedstrijden
 2. Gespeelde wedstrijden
 3. Saldo gewonnen – verloren sets
 4. Saldo gewonnen – verloren games
 5. Onderlinge ontmoeting

De rangschikking is altijd online beschikbaar op deze pagina.

Inschrijven kan door mail naar eddy.dewachter@issera.be of bel naar Eddy Dewachter 0498/25.12.25